Sublimation papir str. 240 x 10 cm KRUSSTØRRELSE

kr.130,00 100 stk

Sublimation papir str. 24 x 10 cm KRUSSTØRRELSE

Beskrivelse

Dette budgetkvalitets pre-cut krusstørrelse-sublimeringspapir (100 x 240 mm) er designet til brug med farvesublimeringsblæk.

Forudskåret krusstørrelse (100 x 240 mm) perfekt til sublimeringskrustransferudskrivning.

En længde på 240 mm gør det muligt for overførsler at vikle rundt om et krus
100 mm højde giver mulighed for fuld dækning fra top til bund

Denne størrelse medie er bedst brugt til at sublimere krus i en varmluftsovn eller 3D vakuumvarmepresse. Brug af silikone krus wraps til at hjælpe med at printe toppen og bunden af ​​krusene – dette er svært at opnå med en konventionel krus varmepressemaskine på grund af den tilspidsede / radius kant i toppen og bunden af ​​kruset.

Hvis du bruger en konventionel krusvarmepress, er vores 99 x 210 mm krusstørrelse sublimeringsark en bedre mulighed at vælge.

Ink Experts Versa Mug Size Sublimation-papir er blevet fremstillet specifikt til farvesublimeringsapplikationer og tilbyder fremragende blækfrigivelse såvel som flad-/anti-krøl-egenskaber.
Ideel til brug i sublimations inkjet-printere som Epson og Ricoh.
Farverne fremstår rige og levende, mens stregerne på printet ikke bløder, hvilket skaber en uovertruffen billedkvalitet.

Versa-papirets glatte finish tillader blæk at sidde lidt under overfladen, hvilket giver mulighed for en hurtig tør finish (tør inden for 5 sekunder) lige ud af printeren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sublimation papir str. 240 x 10 cm KRUSSTØRRELSE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *